Vanha kasvisto

Kirjavinkit

Alla on muutama hyvä kirjavinkki sisustamiseen liittyen sekä tee-se-itse -opaskirjoja, jos haluat perehtyä vielä lisää sisustamisen saloihin! Sisustuskirjoja on aina mukava lukea ja niistä on ihana hakea vinkkejä omaan kotiin tai muuten vain haaveilla seuraavasta sisustusprojektista.

Sisustusoppaita

Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin

Sami Sykkö, Hanni Koroma

Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin - Sami Sykkö, Hanni Koroma

Palkittu sisustusarkkitehti Hanni Koroma antaa parhaat sisustuvinkit ja jakaa vuosikymmenten sisustuskokemuksensa. Hanni avaa toimittaja Sami Sykön kanssa kirjoittamassa kirjassa lukijan silmät katsomaan ja ymmärtämään sisustuksia uudella tavalla. Pienilläkin konsteilla voit häivyttää kotisi epäkohdat ja tuoda esiin sen parhaat puolet. Kirjan neuvoilla luot kauniin, harmonisen ja hurmaavan kodin, jossa on viihtyisä olla vuodesta toiseen.

Värikäs koti

Charlotte Hedeman Gueniau

Värikäs koti kirja

Tämä kirja pursuaa värikylläisiä sisustusideoita, joiden avulla pystyt vähällä vaivalla muokkaamaan eri huoneista mahdollisimman viihtyisä ja persoonallisia. Kirjasta löytyy monia käytännön vinkkejä keittiön uudistuksesta kekseliäisiin säilytysratkaisuihin. Niksit ovat nopeita ja hauskoja tehdä itse. Koristele ovi, lisää huonekaluihin, kuten lampunvarjostimiin koristereunuksia tai tai kata pöytä uudella, hauskalla tavalla. Koti saa ja tulee olla persoonallinen!

Sisusta ja uudista kankailla

Malin Larsson, Anna Jeppsson

Sisusta kankailla

Tämä kirja tarjoaa ohjeet kuinka uudistaa kotia ilman, että joudut hankkimaan uusia huonekaluja. Kauniilla kankailla voi tehdä ihmeitä, sillä kodin tunnelman voi tekstiileillä muuttaa ihan toiseksi.

Kirjasta löytyy runsaasi verho-, tyyny-, peite- ja mattoideoita, joista löytyy jokaiselle jotain. Kirja ohjeistaa havainnolistaen tarkaan mallitöiden kautta miten voit muokata uusilla kankailla oman kodin ilmeen.

Vihersisustamiseen

Vehreä koti – Opas onnellisten huonekasvien hoitoon

Lauren Camilleri, Sophia Kaplan

Kaunis ja käytännöllinen kirja – Leaf Supply – tarjoaa kattavat, mutta helposti seurattavat hoito-ohjeet sadalle huonekasville, mukaan lukien trooppiset kasvit, palmut, roikkuvat kasvit, mehikasvit, kaktukset ja epätavallisemmat lajikkeet. Leaf Supply antaa myös sisustusneuvoja kasvien sopivien ruukkujen valinnalle ja kasvien asettelulle sisustuksellisesta näkökulmasta. Tämä on kattava opas sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kotinsa vehreyttämisestä ja viihtyisyyden lisäämisestä kasvien avulla!

120 huonekasvia

Minna Mercke Schmidt

Kasvien hoito-ohjeiden lisäksi saat kirjasta paljon vinkkejä muun muassa siitä, miten sisustat kasveilla haluamaasi tyyliin, mitkä kasvit puhdistavat sisäilmaa parhaiten ja kuinka kasvitaudeista ja muista kiusankappaleista pääsee eroon.