5. Kodin katseenvangitsijat

Mikä saa katseet kääntymään?

Kodin sisustuksessa kannattaa miettiä vielä huolella, sitä viimeistä silausta. Sitä, mikä saa katseet kääntymän ja herättämään keskustelua. Katseenvangitsijaa miettiessä kannattaa päästää mielikuvitus valloilleen!

Hyödynnä kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia, näistä voi löytyä todellisia aarteita! Esimerkiksi vanhat tuolit ovat todella esteettisiä. Voit käyttää löytämääsi kaunotarta esimerkiksi kukkapöytänä.

Photo by Annie Spratt on Unsplash
Photo by Benigno Hoyuela on Unsplash

Kasvien käyttö katseenvangitsijoina toimii myös hyvin. Voit hankkia suuren kasvin katseenvangitsijaksi, tai väritykseltään mielenkiintoisen huonekasvin.  

Photo by Minh Pham on Unsplash

Aito taide on myös ihana vaihtoehto. Grafiikka on suosittua ja sitä voi saada kohtuuhintaan.

Photo by Carlos Diaz from Pexels

Voit myös hyödyntää omaa taidettasi. Edullinen tapa piristää sisustusta on laittaa omia maalauksia tai piirroksia kehyksiin seinälle.

Photo by Vladimir Mokry on Unsplash

Värikkäillä huonekaluilla saa myös päät kääntymään. Esimerkiksi kirkkaan värinen sohva tai nojatuoli luo iloisen väripilkun huoneeseen.

Tee näin:

Kodin katseenvangitsija ei välttämättä löydy hetkessä ja kannattaakin käyttää sen etsimiseen aikaa. Katso inspiraatiota eri sivustoilta ja lehdistä. Kiertele kirpputoreilla ja kierrätyskeskuksissa, sillä näistä voit löytää todellisia helmiä. Aito taide on myös ihana vaihtoehto. Grafiikka on hintatasoltaan suhteellisen edullista verrattuna esimerkiksi maalauksiin ja veistoksiin.

 

Siirry blogiin →

← Vihersisustaminen