Kategoriat
Katseenvangitsijat Sisustaminen Taide

Kollaasi seinälle tauluista ja erilaisista esineistä

Photo by Chance Anderson on Unsplash

Blogi-kirjoitus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Kollaasin luominen seinälle erilaisista tauluista tai esineistä on yksinkertainen tapa tuoda tyyliä ja persoonallisuutta mihin tahansa huoneeseen. Voit luoda kollaasin ihan mihin tilaan vain, voit esimerkiksi ripustaa tauluja isommalle seinälle tai jopa ikkunoiden ja ovien ympärille.

Photo by tom balabaud from Pexels

Tässä sisustuksessa on hauskasti sijoiteltu tauluja oven ja ikkunoiden ympärille.

Seinäkollaasi voi olla hauska tapa kertoa itsestäsi ja persoonastasi. Mielenkiintoisia kollaaseja ovat sellaiset, jotka sekoittavat erilaisia ​​taideteoksia ja edustavat erilaisia ​​medioita valokuvista piirustuksiin, sekoittaen henkilökohtaisia muistoja, kuten lasten piirustuksia tai matkakuvia. Mielestäni mielenkiintoisia seiniä ovat myös sellaiset kollaasit, joissa on esimerkiksi vanhoja käyttöesineitä. Seinälle voi ripustaa mitä mieleen juolahtaa.

Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Tässä kollaasissa on omia piirustuksia ja valokuvia heitelty hauskasi seinälle. Asettelu voi olla myös epäjärjestelmällisempi luoden boheemia tunnelmaa.
Photo by Vlada Karpovich from Pexels

Hattu seinällä antaa hauskan ilmeen huoneeseen, johon vierailijan katse kiinnittyy.

Kollaasi ei ole vain isoille seinille, vaikka niin voisi ensiksi kuvitella. Se on ehdottomasti ihanteellinen myös pienelle asunnolle, koska se voi antaa huoneelle todellisen mielenkiinnon, syvyyden ja tunnelman ottamatta käyttöön lattiatilaa.  

Kollaasin luomisessa on mahdollisuuksia melkein rajattomasti. Se voi olla rakennettu pelkistä tauluista, mutta se voi olla myös koottu suosikkikuvillasi kuten valokuvilla, piirustuksilla tai taiteella. Seinä voi olla myös kollaasi esineitä, esimerkiksi lautasia tai vanhoja käyttöesineitä. Mahdollisuudet ovat pääosin rajattomat. Katso tästä blogikirjoitukseni kuinka tehdä lautasista kokoelma seinälle.

Photo by cottonbro from Pexels

Valokuvat voivat olla vain teipilläkin kiinni, kaikkea ei tarvitse välttämättä kehystää.
Vanhat radiot ovat hauskoja seinällä ja ovat hyviä keskustelunaiheita.
Vanhoista lautasista saa upean kollaasin seinälle!

Seinälle voi asetella hauskasi esimerkiksi puulaatikoita, jotka toimivat hyvin hyllyinä.

Photo by Lisa Fotios from Pexels

Grafiikka on ihana taiteenmuoto. Alla olevassa kuvassa tiiviisti asetellut taulut tuovat syvyyttää sisustukseen. Näitä voisi katsella vaikka koko päivän!

Photo by tom balabaud from Pexels

Kollaasi voi olla myös keräilykohteesi/projektisi, joka muokkautuu ja täydentyy aina kun sopiva taulu tai esine löytyy. Onko sinulla tällaista keräilykohdetta tai jo valmista kollaasia seinälläsi?

Aurinkoisin terveisin, Marjaana

Mainos

KitchenTimesta löytyy hauskoja julisteita, erityisesti keittiöön sopivia, jos sinulta puuttuu keittiöstä vielä seinältä katseenvangistija. *Siirry sivulle tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *