Kollaasi seinälle

Kollaasi seinälle tauluista ja erilaisista esineistä

Kollaasin luominen seinälle erilaisista tauluista tai esineistä on yksinkertainen tapa tuoda tyyliä ja persoonallisuutta mihin tahansa huoneeseen. Voit luoda kollaasin ihan mihin tilaan vain, voit esimerkiksi ripustaa tauluja isommalle seinälle tai jopa ikkunoiden ja ovien ympärille.

Kollaasi seinälle
Photo by tom balabaud from Pexels

Tässä sisustuksessa on hauskasti sijoiteltu tauluja oven ja ikkunoiden ympärille.

Seinäkollaasi voi olla hauska tapa kertoa itsestäsi ja persoonastasi. Mielenkiintoisia kollaaseja ovat sellaiset, jotka sekoittavat erilaisia ​​taideteoksia ja edustavat erilaisia ​​medioita valokuvista piirustuksiin, sekoittaen henkilökohtaisia muistoja, kuten lasten piirustuksia tai matkakuvia. Mielestäni mielenkiintoisia seiniä ovat myös sellaiset kollaasit, joissa on esimerkiksi vanhoja käyttöesineitä. Seinälle voi ripustaa mitä mieleen juolahtaa.

Kollaasi sisustukseen
Photo by Daria Shevtsova from Pexels

Tässä kollaasissa on omia piirustuksia ja valokuvia heitelty hauskasi seinälle. Asettelu voi olla myös epäjärjestelmällisempi luoden boheemia tunnelmaa.
Kollaasi sisustus
Photo by Vlada Karpovich from Pexels

Hattu seinällä antaa hauskan ilmeen huoneeseen, johon vierailijan katse kiinnittyy.

Kollaasi ei ole vain isoille seinille, vaikka niin voisi ensiksi kuvitella. Se on ehdottomasti ihanteellinen myös pienelle asunnolle, koska se voi antaa huoneelle todellisen mielenkiinnon, syvyyden ja tunnelman ottamatta käyttöön lattiatilaa.  

Kollaasin luomisessa on mahdollisuuksia melkein rajattomasti. Se voi olla rakennettu pelkistä tauluista, mutta se voi olla myös koottu suosikkikuvillasi kuten valokuvilla, piirustuksilla tai taiteella. Seinä voi olla myös kollaasi esineitä, esimerkiksi lautasia tai vanhoja käyttöesineitä. Mahdollisuudet ovat pääosin rajattomat. Katso tästä blogikirjoitukseni kuinka tehdä lautasista kokoelma seinälle.

Valokuvat seinällä
Photo by cottonbro from Pexels

Valokuvat voivat olla vain teipilläkin kiinni, kaikkea ei tarvitse välttämättä kehystää.
Esineet seinällä
Vanhat radiot ovat hauskoja seinällä ja ovat hyviä keskustelunaiheita.
Lautaset seinällä
Vanhoista lautasista saa upean kollaasin seinälle!

Peileistä saa kasattua myös upean kollaasin seinälle, joka myös avartaa tilaa. Sopii hyvin esimerkiksi pieneen tilaan.

Seinälle voi asetella hauskasi esimerkiksi puulaatikoita, jotka toimivat hyvin hyllyinä.

Puulaatikot seinällä
Photo by Lisa Fotios from Pexels

Grafiikka on ihana taiteenmuoto. Alla olevassa kuvassa tiiviisti asetellut taulut tuovat syvyyttää sisustukseen. Näitä voisi katsella vaikka koko päivän!

Taulukollaasi
Photo by tom balabaud from Pexels

Kollaasi voi olla myös keräilykohteesi / projektisi, joka muokkautuu ja täydentyy aina kun sopiva taulu tai esine löytyy. Onko sinulla tällaista keräilykohdetta tai jo valmista kollaasia seinälläsi?

Aurinkoisin terveisin, Marjaana

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *