Tietosuojaseloste

Keitä olemme?

Verkkosivustomme osoite on: https://www.kodinsisustaminen.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi?

Rekisteriin voidaan  kerätä seuraavia tietoja:

  • Nimi ja yhteystiedot kokonaisuudessaan, kuten osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Asiakassuhteen ylläpitämiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot
  • Asiakkuuteen liittyvät luvat, suostumukset ja kiellot
  • Mahdolliset muut asiakkaan nimenomaisella suostumuksella kerätyt tiedot

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Evästeet

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, liikenteen tilastointiin ja mainosten kohdentamiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa.

Analytiikka

Käytämme palveluissamme Google Analyticsiä mittaamaan sivustomme käyttöä. Googlen työkalujen käyttämiin evästeisiin tallennettavat tiedot (esimerkiksi IP-osoitteet) lähetetään edelleen tallennettaviksi Googlen palvelimiin eri puolilla maailmaa. Tästä johtuen kyseisiä tietoja voidaan käsitellä palvelimilla, jotka sijaitsevat muualla kuin käyttäjän asuinmaassa. Saamiensa tietojen avulla Google arvioi käyttäjän tapaa selata sivujen sisältöä ja laatii yhteenvetoraportteja sivuston käytöstä. Lisäksi Google laatii selvityksiä sivustojen yhteydessä tarjottavista palveluista ja tuottaa internetin käyttöä koskevia tilastoja. Google voi myös mukauttaa käyttäjille näkyvien mainosten sisältöä aiemman selaushistorian perusteella. Google voi myös välittää tietoja kolmansille osapuolille, jos lainsäädäntö sitä edellyttää, tai tapauksissa, joissa kolmas osapuoli käsittelee tietoa Googlen toimeksiannosta. Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta muuhun Googlen tallentamaan tietoon.

Googlen tietosuojakäytöntö löytyy täältä 

Yhteisöliitännäiset

Palvelumme voivat sisältää linkkejä muihin sivustoihin, mutta emme vastaa näiden ulkopuolisten sivustojen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä. Suosittelemme tutustumaan jokaisen sivuston yksityisyydensuojaa koskeviin ehtoihin.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Kommentit tarkistetaan ensin ja asiattomat kommentit poistetaan.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää henkilötietojesi sekä kommenttiesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Marjaana Kunnaton

kodinsisustaminen@gmail.com

Rekisterin nimi

Kodinsisustaminen.fi -asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilörekisteriin tallennetaan tietoja seuraavia tarkoituksia varten:

  • palvelun tuottaminen ja toteuttaminen
  • asiakassuhteen ja siihen liittyvien tapahtumien varmentaminen
  • asiakassuhteen luominen, ylläpito ja kehitys
  • asiakaspalvelu
  • suoramarkkinointi
  • liiketoiminnan kehittäminen
  • tilastollinen ja muu analyysi sekä mielipide- ja markkinatutkimukset
  • muut vastaavat käyttötarkoitukset ja edellä mainittujen käyttötarkoituksien tukipalvelut

Henkilötietoja käsitellään sähköisen suoramarkkinoinnin tarkoituksiin vain rekisteröidyn nimenomaisen suostumuksen perusteella. Henkilötietoja voidaan käsitellä kirjeitse tai puhelimitse tapahtuvaan suoramarkkinointiin, ellei rekisteröity ole sitä kieltänyt.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan sisällyttää seuraavia tietoja:

  • Nimi ja yhteystiedot kokonaisuudessaan, kuten osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • Asiakassuhteen ylläpitämiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot
  • Asiakkuuteen liittyvät luvat, suostumukset ja kiellot
  • Mahdolliset muut asiakkaan nimenomaisella suostumuksella kerätyt tiedot
Säännönmukaiset tietolähteet:

Asiakastietoja lisätään asiakasrekisteriin seuraavista tietolähteistä:

  • Asiakkaan toimesta puhelimitse, kirjeitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla tavalla toimitetut tiedot
  • Blogin artikkeleita kommentoimalla syntyy myös asiakasrekisteri lukijan itsensä luovuttamien tietojen osalta.
  • Evästeiden tai vastaavien tekniikoiden kautta saadut tiedot
Tietojen säännönmukaiset luovutukset:

Rekisterissä olevia tietoja luovutetaan säännönmukaisesti henkilötietolain sallimissa tilanteissa seuraaviin tarkoituksiin:

  • asiakkaan toimeksiannosta myyjälle, jonka tuotteen asiakas haluaa ostaa
  • mielipide- ja markkinatutkimuksiin
  • suoramarkkinointitarkoituksiin
Tietojen siirto EU:n tai ETA.n ulkopuolelle:

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, pois lukien viranomaispyynnöt.

Rekisterin suojauksen periaatteet:

Rekisteri ei sisällä fyysistä aineistoa. Sähköisen aineiston osalta väärinkäytös- ja tunkeutumisyritysten torjunta toteutetaan eritasoisilla teknisillä ja sovellusratkaisuilla. Tällaisia ratkaisuja ovat SSL-salauksen käyttö, palomuurit, salasanat ja muut tekniset keinot. Henkilöt, joilla on mahdollisuus työtehtäviensä puolesta päästä käsiksi rekisterin tietokantaan tunnistetaan käyttäjätunnuksin ja salasanoin, jotka ovat henkilökohtaisia. Rekisteriin liittyvät laitteistot säilytetään lukituissa ja valvotuissa tiloissa.

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa otaamalla yhteyttä rekisterinpitäjän nimeämään yhteyshenkilöön.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa korjaamista tai poistamista rekisteriin/rekisteristä ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 § mukaan asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.