Kategoriat
Katseenvangitsijat Sisustaminen

Ullakon kätköistä ihanat katseenvangitsijat!

Parempaa aarreaittaa en ole löytänyt kuin vanhempieni kesämökin ullakon. Talo on jälkeenpäin kunnostettu, mutta aarteet kerättiin ehdottomasti talteen ja ne ovat antaneet iloa sisustuksessa!

Löysimme ullakolta kahdet hevosen länget ja ne olivat kuuluneet hevosille nimeltä Vappu ja Hilkka. Löysimme iloksemme vielä vakuutuskirjan, jossa hevoset olivat vakuutettu 500 markasta. Länget näyttävät mahtavalta seinällä ja kertovat tarinaa historiasta.

Vanhat matkalaukut ovat tunnelmallisia sisustuksessa, ja niitä olen paljon sisustuslehdissä nähnytkin. Meiltä löytyi muutamia vanhoja vanerisia ja nahasta tehtyjä laukkuja ja päällekkäin pinottuina niistä saa suloisen asetelman.

Vanhoista pulloista saa hauskan asetelman kaapin päälle ja niiden kanssa voi yhdistää jotain uutta, kuten kuvassa näkyvä Iittalan Sarjaton metallipurkki.

Löysimme myös vanhat puiset sukset ja kenkien päälle laitettavat lämmittimet, kenelle lie kuuluneet. Vanhat sukset näyttävät hyvältä seinällä, mutta ne voisi laittaa vaikka katostakin roikkumaan ja kietoa valaisimia niiden ympäri. Mielikuvitus on vain rajana!

Äidin tätini oli kerännyt kasvion nuorempana ja sekin oli säilynyt hyväkuntoisena! Kehystimme osan kasveista ja ne pääsivät seinillä oikeuksiinsa!

Kehystämällä vanhoja aikakauslehtiä ja kortteja, saa tunnelmaa kotiin! Vanhoissa lehdissä on kauniit kansikuvat ja hauskoja mainoksia!

Jos sinulta jotain ihanaa vanhaa kotoa löytyy, laita se esille! Siitä saa myös hyvän puheenaiheen vieraiden kanssa! Kirppareiltakin löytyy kaikkea ihanaa, ja välillä minua kummastuttaakin, miksi joku haluaa myydä ihania vanhoja esineitä. Sekä mikä on toiselle roskaa, on toiselle aarre! 🙂

Aurinkoisin terveisin, Marjaana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *