Kategoriat
Katseenvangitsijat Sisustaminen

Katseenvangitsija seinälle lautasista

Blogi-kirjoitus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä

Tee vaikuttava ja hauska asetelma lautasista! Tällä katseenvangitsijalla saat vieraittesi päät kääntymään! Tämä idea on täydellinen, jos sinulta löytyy vanhoja lautasia vintiltä ilman käyttöä. Meiltä löytyi vintiltä paljon hienoja vanhoja lautasia. Voit kierrellä kirppareita ja keräillä mieleisiä lautasia kokoelmaasi. Uusia design-lautasiakin voi ripotella kokoelmaan.

Asetelman rakentamiseen ei ole tiettyä tapaa tai sääntöä. Voit sekoittaa eri tyylisiä ja kokoisia lautasia eri väreillä. Tietysti kannattaa käyttää värejä, jotka sopivat sisustukseesi, mutta mielestäni ideana on tehdä hauska ja leikkisä seinä.

Käytä asetelmassa tarpeeksi lautasia, jotta seinä näyttää runsaalta.  Järjestäessäsi lautasia, käytä mielikuvitustasi niiden sijoittamiseen. Lautaset voi olla järjestetty geometrisiksi kuvioiksi tai vain epäsymmetriseksi kokoelmaksi.

Voit kokeilla ensin lattialla erilaisia ​​järjestelyjä nähdäksesi mikä toimii ja mikä ei. Voit piirtää myös hahmotelman asetelmasta paperille. Tämä on mielestäni hauskin osuus. Vähän kuin palapeli; mikä lautanen sopisi mihin.

Kun olet päättänyt lopullisen asetelman, merkitse kynällä seinään lautasten paikat. Tämän jälkeen voit alkaa lyömään nauloja seinään ja ripustamaan lautaset seinälle.

Pähkinänkuoressa:

  • Hanki tarpeeksi iso joukko erilaisia ​​lautasia asetelmaasi
  • Tarvitset myös lautasripustimia, nauloja, vasaran ja kynän
  • Kokeile ensin erilaisia ​​asetelmia lattialla nähdäksesi mikä toimii ja mikä ei
  • Merkitse sitten kynällä seinään lautasten paikat
  • Sitten vain naulojen naputtelua ja lautasten ripustamista seinään
  • Seinästäsi tulee varmasti hieno!
Photo by Chance Anderson on Unsplash

Weecos-nettikaupasta löysin ihanan Ameba-lautasen, joka sopisi mainiosti myös seinälle koristeeksi:

*Ameba-lautanen löytyy täältä

Makuja-kaupasta löysin myös aivan ihanan sinisen Rörstrand Ostindia Floris -lautasen, joka sopisi mainiosti seinälle kristeeksi:

*Rörstrand Ostindia Floris -lautasen löytyy täältä

Kivaa päivää kaikille!

Terveisin, Marjaana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *