Lautaset seinällä

Katseenvangitsija seinälle lautasista

Tee vaikuttava ja hauska asetelma lautasista! Tällä katseenvangitsijalla saat vieraittesi päät kääntymään! Tämä idea on täydellinen, jos sinulta löytyy vanhoja lautasia vintiltä ilman käyttöä. Meiltä löytyi vintiltä paljon hienoja vanhoja lautasia. Voit kierrellä kirppareita ja keräillä mieleisiä lautasia kokoelmaasi. Uusia design-lautasiakin voi ripotella kokoelmaan.

lautasten asettelu
vanhoja lautasia

Asetelman rakentamiseen ei ole tiettyä tapaa tai sääntöä. Voit sekoittaa eri tyylisiä ja kokoisia lautasia eri väreillä. Tietysti kannattaa käyttää värejä, jotka sopivat sisustukseesi, mutta mielestäni ideana on tehdä hauska ja leikkisä seinä.

Käytä asetelmassa tarpeeksi lautasia, jotta seinä näyttää runsaalta.  Järjestäessäsi lautasia, käytä mielikuvitustasi niiden sijoittamiseen. Lautaset voi olla järjestetty geometrisiksi kuvioiksi tai vain epäsymmetriseksi kokoelmaksi.

asetelma lautasista

Voit kokeilla ensin lattialla erilaisia ​​järjestelyjä nähdäksesi mikä toimii ja mikä ei. Voit piirtää myös hahmotelman asetelmasta paperille. Tämä on mielestäni hauskin osuus. Vähän kuin palapeli; mikä lautanen sopisi mihin.

Kun olet päättänyt lopullisen asetelman, merkitse kynällä seinään lautasten paikat. Tämän jälkeen voit alkaa lyömään nauloja seinään ja ripustamaan lautaset seinälle.

Pähkinänkuoressa:

  • Hanki tarpeeksi iso joukko erilaisia ​​lautasia asetelmaasi
  • Tarvitset myös lautasripustimia, nauloja, vasaran ja kynän
  • Kokeile ensin erilaisia ​​asetelmia lattialla nähdäksesi mikä toimii ja mikä ei
  • Merkitse sitten kynällä seinään lautasten paikat
  • Sitten vain naulojen naputtelua ja lautasten ripustamista seinään
  • Seinästäsi tulee varmasti hieno!
Kollaasi seinälle
Photo by Chance Anderson on Unsplash
Lautasseinä., kollaasi lautasista

Kivaa päivää kaikille!

Terveisin, Marjaana

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *